Hvorfor SaunaXperience? – Blogindlæg 1

Velkommen til vores første blogindlæg!

Dette indlæg handler om baggrunden for firmaet og al den klargøring og research, der ligger forud for etableringen af SaunaXperience.

Qua at Christian gennem de tre seneste år, har fået meget feedback på sine gus, bl.a. at rigtig mange steder, har andre (læs uhygiejniske og uhensigtsmæssige) tilgange til saunagus. Ofte lød ordene, at det slet ikke var så forfærdeligt, som de havde regnet med. Dette har givet Christian en mission: at få hævet standarden inde for saunagus i Danmark, og ikke mindst få skabt en kultur, der fordrer hygiejnisk og sikker saunagus.

Med denne, lidt voldsomme, ambition og en klagesang til Emil, der i den grad fik sat det i perspektiv som et større samfundsproblem, var vi to mand om denne ambition. Med Emils baggrund i kommunikation var det en stærk duo, der blev dannet. Den faglige ekspert i form af en tidligere Danmarksmester, og en kandidatstuderende i kultur, kommunikation og globalisering, danner tilsammen et godt fundament for at kunne komplimentere hinanden. Derudover er vi bedste venner gennem 18 år, og kender derfor hindandens tanker ud og ind.

Hvor begynder man så med ”projekt ændrer opfattelsen af gus”? Vi kastede os ud i at få lavet et logo og et navn, som gav mening for missionen. Det endte ud i SaunaXperience, ungt skal det være, og et logo bestående af repræsentanter for de tre hovedelementer i firmaets tilgang: helse, varme og velvære.

Efter logoet var på plads, og navnet havde en moderne klang, var næste opgave at få lavet en forretningsplan. Det skulle vise sig at kræve rigtig mange timer, at sætte sig ind i alt det, der skal til for at kunne uddanne folk i saunagus. Et af vores mål er, at alt skal være evidensbaseret. Dette har været, og er stadig, en stor udfordring, da evidensen for hvad der er godt og skidt ved gus og alt det dertilhørende, er særdeles begrænset. Men efter utroligt mange timer uden kunder, men med masser af kvalitetstid og kvababbelser, fik vi vind i håndklæderne.

De varmeste saunahilsner

Emil & Christian