DSC_8865

Kombination af kurser

Hos SaunaXperience engagerer vi os i jer! Det gør vi blandt andet ved at vi har en stor interesse i at følge jeres rejse til at blive fantastiske til saunagus. Derfor tilbyder vi kombinationer af kurser, forbundet i et længerevarende kursusforløb. Der gives en kombinationsrabat på kurserne i forhold til deres enkeltstående pris, da det er vores mission at gøre kvaliteten af saunagus bedre.

Et sådan forløb kunne se således ud:
Du vil have dine ansatte til at gå fra guskyndige til gusmestre. Derfor ønsker du opkvalificering af fem ansatte. opkvalificeringen skal ske over en periode, så de guskyndige har mulighed for at arbejde med teknikkerne og udvikle sig inden der tilføres ny vide. Derfor skal de begynde med Guskursus Niveau 1, hvorefter de har en assimileringsperiode på tre måneder.

For at hjælpe dem på vej afholdes et opfølgningskursus (Aftenkursus) af fire timer, efter to måneder. Denne opfølgning skal hjælpe de guskyndige til at få småjusteringer i det allerede lærte.

Når de tre måneder er gået, er det tid til at afholde Guskursus Niveau 2. Her viderebygges færdighederne til et mere avanceret niveau. Igen skal der gå en periode på ca. to måneder, hvorefter der igen afholdes et opfølgningskursus (Aftenkursus).

Herefter er der mulighed for at få Guskursus Niveau 3 hvis det har interesse. Undervejs vil SaunaXperience aflægge jævnlige besøg, for at se hvordan det går med deltagernes gus, samt komme med gode råd og vejledning.

Informationer om kurset

  • Kombination af flere typer kurser
  • Maks. 10 deltagere
  • Ved køb af kombinationskurser gives der minimum 10% rabat, afhængigt af kombinationen