Om firmaet

SaunaXperience er stiftet i 2019.

Vi oplever, at mange wellness- og svømmehalsgæster ser saunagus som en manddomsprøve, hvor man skal udholde varmen, fremfor at nyde den. Det kan potentielt afholde mange wellnessgæster fra at prøve saunagus. Den opfattelse vil vi ændre.

Saunagus bliver en mere og mere efterspurgt aktivitet både hos unge og voksne, derfor har vi hos SaunaXperience stor interesse for at hjælpe jeres institution til at lave sikker, hygiejnisk og gæsteorienteret saunagus.

Derfor tilbyder vi skræddersyet undervisning i mesterklasse om svingteknikker, sanseoplevelser og kunderelationerne m.m. Alt det der spiller en kæmpe rolle, når der bliver lavet gus, er i fokus når SaunaXperience underviser.

Derfor kan I med kurser fra SaunaXperience forbedre jeres produkt så meget, at jeres kunder ikke kan undgå at bemærke det.

Vel mødt til en verden af saunagus!

Personerne bag

Christian Jensen Damgaard

Christian er bosiddende i Aalborg og er oprindeligt fra Hjørring. Han har studeret Idræt på AAU i halvandet år og læser nu en bachelor i Politik & Administration på AAU.

Christian har arbejdet med saunagus i seks år, i tre forskellige svømmehaller, flere af dem sideløbende. I 2015 deltog han i Danmarksmesterskaberne i saunagus i kategorien Teamgus, hvor han fik en 1. plads.

I firmaet er Christian uddannelsesansvarlig og har gennem sine mange års erfaring og dybdegående research, udarbejdet uddannelsesforløbene til samtlige kurser i samspil med Sebastian.

Sebastian Hjerrild Holm

Sebastian er bosiddende i Aalborg og er oprindeligt fra Viborg. Han har en bachelor i Politik & Administration fra AAU og studerer nu IT-ledelse på samme universitet. Derudover er han studentermedhjælper i Aalborg Kommune samt frivillig i Red Barnet.

Sebastian blev medejer af SaunaXperience i oktober 2020 og hans primære opgaver består af marketing og administration.