Om SaunaXperience

SaunaXperience er stiftet i 2019.

Vi oplever, at mange wellness- og svømmehalsgæster ser saunagus som en manddomsprøve, hvor man skal udholde varmen, fremfor at nyde den. Det kan potentielt afholde mange wellnessgæster fra at prøve saunagus. Den opfattelse vil vi ændre.

Saunagus bliver en mere og mere efterspurgt aktivitet både hos unge og voksne, derfor har vi hos SaunaXperience stor interesse for at hjælpe jeres institution til at lave sikker, hygiejnisk og gæsteorienteret saunagus.

Derfor tilbyder vi skræddersyet undervisning i mesterklasse om svingteknikker, sanseoplevelser og kunderelationerne m.m. Alt det der spiller en kæmpe rolle, når der bliver lavet gus, er i fokus når SaunaXperience underviser.

Derfor kan I med kurser fra SaunaXperience forbedre jeres produkt så meget, at jeres kunder ikke kan undgå at bemærke det.

Vel mødt til en verden af saunagus!

Om stifterne

Emil

Emil Penderup Kjæhr

Administration & marketing

Emil er bosiddende i Aalborg og er oprindeligt fra Hjørring. Han har en bachelor i International Virksomhedskommunikation med speciale i engelsk fra AAU og studerer nu kandidat i Culture, Communication & Globalization med speciale i Consumption & Market Communication på AAU. Derudover er han Kommunikationsmedarbejder i Fortuna Hjørring.

I SaunaXperience er Emils arbejdsområde administration og marketing. Udover over dette har Emil dygtiggjort sig i 100% æteriske olier, deres fremstilling og anvendelsen af dem til aromaterapi og saunagus.

CD

Christian Jensen Damgaard

Uddannelsesansvarlig

Christian er bosiddende i Aalborg og er oprindeligt fra Hjørring. Han har studeret Idræt på AAU i halvandet år og læser nu en bachelor i Politik & Administration på AAU.

Christian har arbejdet med saunagus i seks år, i tre forskellige svømmehaller, flere af dem sideløbende. I 2015 deltog han i Danmarksmesterskaberne i saunagus i kategorien Teamgus, hvor han fik en 1. plads.

I firmaet er Christian uddannelsesansvarlig og har gennem sine mange års erfaring og dybdegående research, udarbejdet uddannelsesforløbene til samtlige kurser i samspil med Emil.