Anmeldelser

Kotik Lesja16
2017-12-22
2/5
Damaged item... Still works, but really disappointed...
Miggytodd
2018-04-12
5/5
everything good, only the box was a little damaged but the controller was OK

Sort/Hvid Trådløse Classic Pro Gamepad Controller sammen med et USB-Kabel Til Nintendo Wii U

rating

SKU: s967

Funktioner:

Helt nye og høj kvalitet.

Det er en high-precision controller til Nintendo Wii U.

Designet for tilgængelighed og udvidede gameplay komfort.

To analoge pinde og ergonomisk knap-layout.

Super comfort grip.

Effektiv knappen handling.

Specifikationer:

Størrelse: ca. 160*110*60mm/6.29*4.33*2.36"

Netto vægt: ca. 195g

Kompatibel Model: til Nintendo Wii U

Farve: Sort, Hvid

Bemærk:

Det er manuel måling, der kan være 2-3mm fejl. Og punkt farve, der vises i billeder kan vise en smule anderledes ud på din computer skærm, da skærme er ikke kalibreret samme.håber på forståelse.

1 x Controller Gamepad

1 x USB-Kabel-1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din orderafter 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget. Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig. Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Saunaxperience.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED EN

UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Saunaxperience.dk! Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtig. Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

 • Kompatibel Mærke/Model: Ingen
 • Model-Nummer: Et hundrede og tyve tre tusinde otte hundrede og to
 • Mærke: ALLOYSEED
 • Farve: sort, hvid
 • Størrelse:
 • Type: Gamepads
 • Gameapd funktion 1: high-precision controller
 • Pakke: Ja
 • Interface Type: Bluetooth
 • Brug Gamepad: For Nintendo Til Wii U
 • Gameapd funktion 2: Super comfort grip
 • Pakke Størrelse: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Vægt: 0.24kg (0.53lb.)

Tags: classic pro, gamepad controller, trådløs usb-gamepad, Billige klassiske pro, Høj Kvalitet gamepad controller, Kina wireless usb-gamepad Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
100% Brand nye Højde kv Præcision, Komfort og Kontrol! Erfaring med næste generation af gaming gennem den nye standard i kabel-controllere Kompakt ergonomi for komfortabel paly Integreret headset-port til X-b-o-x Live spil Justerbar vibrationsfeedback for en personlig spiloplevelse Passer til: X-b-o-x-3-6-0 Controller til brug med de fleste W-i-do-w-s XP-baserede computere, og
kr739.75
Forbindelse
100% Helt ny, Høj kvalitet tredjepartsprodukt Denne controller er karakteriseret ved behagelig fornemmelse og præcis kontrol. Med følsomme tænder og hurtig forbindelse, dette spil controller giver dig mulighed for at nyde den drastiske spil med det samme efter at sætte ind i din konsol. Udstyret med det, kan du tage fuld kontrol over det sjove inden for den tilgængelige rækkevidde,
kr432.92
Forbindelse
Dual Analog Bluetooth Wireless Gamepad Remote Controller Til Wii U Pro Wireless Controller Interworks Retro SNES Gamepad Joypad For Wii U Pro Controller Helt Trådløse Controller spiller nogen spil til Wii U! Ergonomiske greb giver mulighed for spiller komfort under FPS gaming og komplekse hoppe kører i Super Mario Bros U. Ekstra række af skulder-knapper udvider på kontrol
kr127.25 kr115.81