Digital Spirometer CONTEC SP10 Lunge Vejrtrækning Diagnostiske Vitalograph Spirometri Micro Incitament Volumetrisk System PEF FEFV1 FEF

rating

SKU: s883

CE-Certificeret SP10 Lunge Spirometer med Engangs mundstykke

Model Nummer: SP10

Vigtigste Funktioner

1.Designet til daglig hjem sundhedspleje og klinik

2.Let vægt og bærbar størrelse

3.1.8" 160x128 TFT-display, led-baggrundsbelysning.

4.Enkel betjening og hurtig test.

5.Dybest set analysere og stat forklare.

6.Giver sats-volumen og volumen-time bølgeform, der anvendes til diagnosticering til læge

7.Indre flash-hukommelse til lagring og opbevaring af data kan blive overført til computere.(bruges USB eller trådløs manerer)

8.Strøm kapacitet indikation og automatisk sluk i 1 minut.

Vigtigste resultater

1.Antal bind: 10L

2.Flowområde: 16L/s

3.Volumen nøjagtighed: ±3% eller 50 ml

4.Flow nøjagtighed: ±5% eller 200 ml/s

5.Batteri:indbygget lithium-batteri DC 3,7 V)

6.Dimension:97mm(L) x 89mm(W)× 36mm(H)

7.Net vægt: 150g

Kvalifikation

Bestået CE

Packing Liste:

1x SP10 vigtigste enhed

1x Brugervejledning

1x Power Adapter

1x USB Opladning Kabel

1x Disponibel mundstykke

Certificering :

CE, CCC, FDA

Køber du sikker produkter :

Følgende FDA Ansvarsfraskrivelse er påkrævet for alle eBay notering i Sundhedssektoren kategori og er inkluderet i prisen for REFERENCE:

Salget af denne post kan være genstand for regulering af den AMERIKANSKE Food and Drug Administration, stat og lokale

reguleringsorganer. Hvis det er tilfældet, må du ikke byde på denne konto, medmindre du er en autoriseret køber. Hvis varen er omfattet af

FDA forordning, vil vi bekræfte din status som en autoriseret køber af dette element, inden forsendelse af varen

FDA K Antal

CMS50C Pulse Oximeter

Før markedsføring Indsendelse Nummer(510K): K073454

Notering Antal: D045684

CMS50D/L/DL Pulse Oximeter

Før markedsføring Indsendelse Nummer(510K): K082641

Notering Antal: D064765

Sonline A/B,Baby Sound A/BPocket Føtal Doppler

Før markedsføring Indsendelse Nummer(510K): K082480

Notering Antal: D072247

CMS50E,CMS50F,CMS60C,CMS60D , Puls Oximeter

Før markedsføring Indsendelse Nummer(510K): K090671Listing Antal:D078664,

,ECG80A EKG-maskine

Før markedsføring Indsendelse Nummer(510K): K090936

Notering Antal: D081157

OM CONTEC MEDICAL SYSTEMS CO.,LTD

Contec Medicinske Systemer, med fokus på forskning,fremstilling og distribution af medicinske instrumenter,blev grundlagt i 1992 som en high-tech virksomhed. På nuværende tidspunkt er der mere end 1200 medarbejdere i vores virksomhed. Vores sortiment dækker en bred vifte af 13 kategorier.De fleste af de indenlandske hospitaler er vores kunder.

I dag,har vi skabt en moderne videnskabelig og effektiv fremstilling, system og management system. Forsker team bestræbelser på at forbedre kvalitet og konkurrencedygtige kanten af produkter. Vi har passeret ISO 9000 og nogle af vores produkter har CE-certifikat.

Contec håber at samarbejde med internationale virksomheder om at levere mere innovative design og avancerede teknologiske produkter.

Forsendelse Metode & Tid:

1. Alle Gratis forsendelse, varen vil blive sendt med Luftpost indlæg vil tage omkring 12-25days(USA ,CA,AU,UK). Og 15-35 dage til andre lande. Dette shipping måde har visse risiko, vælg omhyggeligt. Nogle lande, såsom Australien, kan ikke spore pakken online.

2. Hurtig af EMS, og det tager 7-12 arbejdsdage for levering.

3. Den handel er grænseoverskridende og Luftpost er den billigste indlæg måde, så det tager lang tid for levering. Hvis du ikke ønsker at vente så lang tid, bedes du betaler Express gebyr eller ikke købe det.

4. Vi er ikke Ansvarlige for din Told.

Post tracking nummer:

Alle vare har tracking nummer, hvis du ikke får den vare, vi vil spore varen af post office (det tager lang tid)

Returret:

1. Hvis du har en defekt vare, som du ønsker at returnere, skal du kontakte os inden for 3 dage fra du modtager varen. Alle varer skal returneres med sin originale emballage og tilbehør. Kunden er ansvarlig for forsendelsesomkostninger på returnerede varer.

2. Vi vil refundere pengene til dig, når vi får returnere varer. Eller erstatte varen til dig.

Vær venlig at læse vores handels-Politik, før du køber, hvis du ikke er enig i vores handelspolitik, kan du ikke købe varen fra os.

Skatter, Told & Afgifter:

Vi har endnu ikke tilføje skatter, MOMS eller andre skjulte gebyrer. Du betaler os hvad du kan se på fakturaen, dvs varer tilsammen + fragt (inkluderer ikke told). Du kan finde ud af så meget som du kan om din import-skatter i dit eget land, før byde på elementet. Du er nødt til at betale for told i tilfælde, der fandt sted for visse varer, eller kan du venligst give os nogle forslag om det, vi lover at gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Feedback Politik:

Kunden er altid NEJ.1

Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder og forstå bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,. Vi bestræber os på at besvare alle e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj e-mail-volumen det kan tage tid for os at besvare. På forhånd tak for din tålmodighed!

Kontakt os først, inden de forlader en negativ feedback, vi vil finde en løsning, der opfylder dine krav og øge tilfredsheden.

Hvis du er utilfreds med den vare en eller anden grund inden for 3 dage af post kvittering, kan du returnere det til en refunderet (med fradrag af fragt).

Service-Politik

(1)Kunden er altid NEJ.1

(2)Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder og forstå bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.Vi bestræber os på at besvare alle dine problemer så hurtigt som muligt

(3)Kontakte os først, før du forlader en negativ feedback, vi vil finde en løsning, der opfylder dine krav og øge tilfredsheden.

(4)Garanti: 36 Måneder og Wholelife Repairment

(5)Feedback: Hvis det er en behagelig kursus for dig at gøre forretning med mig, bedes du venligst forlade mig en positiv feedback. Jeg sætter pris på hver kunde, og ser frem til at samarbejde med dig igen.

 • Anvendelse: ARM
 • Model-Nummer: sp10
 • Råvare Kvaliteten Certificering: 3C,CE
 • Mærke: CONTECMED
 • Element Type: Blodtryk
 • Pakke Størrelse: 9cm x 9cm x 4cm (3.54in x 3.54in x 1.57in)
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Vægt: 0.15kg (0.33lb.)

Tags: Saunaxperience.dk, Saunaxperience.dk, Online shopping, Automotive, Telefoner & Tilbehør, Computere Og Elektronik, Mode, Skønhed & Sundhed, Hjem & Have, Legetøj & Sport, Bryllupper & Arrangementer.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Gratis forsendelse engelsk version DS-2CD2155FWD-ER 5MP Netværk mini dome CCTV Kamera POE SD-kort LYD H. 265+ IP sikkerhed kamera Tips: Kameraet DS-2CD2155FWD-ER den engelske version med multi-language menu og opgraderbar firmware! Vigtige Funktioner: • Op til 5 megapixel høj opløsning • Max. 2560 × [email protected] • 2,8 mm/4 mm/6
kr760.91
Forbindelse
Størrelse: Da pprox.50*50*1.5 mm Farve: Guld Materiale: Satin med polstret Form: Stjerne (Én side) QTY: 100pcs/masse Alle nye kunder trin af vores shop, vil modtage en gratis gave. Bottom pris og den bedste service er, hvad vi forsøger altid på at gøre. Kunsthåndværk plakat kan have små defectives,pls forstå. Frie prioritet eller express mail
kr73.43
Forbindelse
Varenavn Gummi Falske Citron, blødt materiale Størrelse: 7,5 cm*5 cm*5 cm Demo Beskrivelse Fantastisk efterligning af en reel Citron med nøjagtig samme konsistens og farve. Mere end 3 meter væk, du ikke kan fortælle det er ikke en ægte Citron Forestille dig scenen: du tage en Citron -farvet tørklæde og spørge publikum, Hvad farve er den lommetørklæde?
kr17.32 kr16.08