Anmeldelser

Anar Of Bank
2017-11-29
5/5
come in good goods, помялись box corners have not even, заказывал coppers 4.300 11.11 for, come and 28.11. was all boxed protective film, no finger marks, настроил fast all helmet intercom directly inserted in, good in english instruction is available. looks class)
Goodcop506
2018-04-08
5/5
the soonest delivery. Kullanılışlı product. i would definitely recommend.

FreedConn T-COMVB Ny Opdateret Version Oprindelige Bluetooth-Motorcykel Hjelm Intercom Samtaleanlæg Headset + FM Radio Gratis Fragt

rating

SKU: s736

Gratis Forsendelse!!2016 Opdateret Udgave !! 2stk Oprindelige BT Bluetooth Motorcykel Hjelm Intercom-Interphone-Headset med FM-Radio

Weclomed engros-forretning!!

Bemærk : Vores bluetooth-samtaleanlæg kommer med oplader(adapter).

Og vi har 2 slags hovedtelefon & mikrofoner til din valg som følgende:

Du kan tilføje en note eller efterlade besked til den model, du ønsker.

Ellers vil vi sende model 2 som standard

Model 1: For Fuld Ansigt Hjelm / jeg ntegral Hjelm ;

Model 2: For Åben / Halv Face Hjelm.

Bemærk venligst :

Intercom med andre har brug for at 2 eller 3 enheder.

(Det kan støtte Max 3 enheder.intercom)

Vigtigste funktioner (1) Wireless headset for at aktivere bluetooth mobiltelefon på en afstand af op til 10 meter. Bike-to-bike intercom for rytter& passager eller to separate cykler op til 800 Meter i åbne Rum Op til 10 timers taletid, når den er tilsluttet mobiltelefon. Op til 6 timers taletid, når du bruger intercom-funktionen. Op til 300 timers standby (2) Ringe ud, besvare opkald, afvise opkald, opkald hænge op. (3) Modtage en mobiltelefon opkald automatisk (4) Ringe til det sidste nummer (5) Støtte lyd overførsel. (6) Nyd mobiltelefon musik via A2DP, eller tilslut GPS (7) Kontrol mobiltelefon musik ved hjælp af AVRCP: frem, tilbage, afspil, pause (8) Automatisk skift mellem bluetooth-mobiltelefon, intercom, stereo musik. (9) Med DSP ekko og støj undertrykkelse teknologi, krystal klar stemme kvalitet er sikret i en høj hastighed. (10) Knappen på panelet er vandtæt, og sol-bevis, mens design er varige. Inter Telefonen et Bluetooth-Headset, designet for motorcyklist og passager, der ønsker at have klare og pålidelige trådløse kommunikation, mens ridning. Dette headset er kompatibelt med Bluetooth-mobiltelefoner og kan være velegnet til enhver form for hjelm for motorcyklister.

Denne enhed giver motorcyklister til at modtage GPS-tale-instruktioner, kommunikere med passagererne på bagsædet, til at foretage opkald på deres mobil-telefon og lytte til musik eller deres MP3-afspiller.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder enheden biker-tobikerintercom kommunikation.

Dette headset virker med enhver Bluetooth-udstyret mobiltelefon. Designet og konstrueret til Heavy-Duty Ydeevne.

Montering af Inter-Telefon

1. Tage din Inter-Telefon Headset, og skub det ned i hullerne i Headsettet Klip montering. Sørg for, at det er perfekt monteret og låst på plads ved at forsøge at udvinde det, at trække opad. 2. Nu er du nødt til at fastgøre højttaleren og mikrofonen arm på indersiden af hjelmen. Tage Velcro-pad, som taleren vil lægge til, og test for det bedste position til at ordne det. Velcro-Pad bør fastsættes på højde med øret i den hjelme øre lomme. Du bliver nødt til at lægge hjelmen på et par gange for at finde den optimale position til at anvende puden. Når den rigtige position er fundet, skal du fjerne den beskyttende strip og anvende de medfølgende Velcro-Pad.

3. Næste, tage Højttaler og vedhæfte det til Velcro-Pad. Køre Mikrofon Arm ned langs ned til der, hvor din mund vil være. Som Mikrofon Arm er fleksibel, du kan justere den, så den sidder i den optimale position i fronten af munden. Nogle hjelme er aftagelig polstring; hvis du gør, anbefales det at køre højttaler og mikrofon under polstringen.

4. Tager sig til at matche benene op, skal du tilslutte Headset Stik til Headset-Stikket. Stikket kan kun sættes i på én måde.

5. Fastgør ledningen til Headsettet Plug inde i hjelmen. Tuck nogen ekstra ledninger ind i hjelmen. Sikre, at der kun er få cm af ledningen kommer ud. Du har med succes monteret Inter Telefonen. Der tændes for enheden i standby-tilstand:

Tryk på, og hold den lille black power-knappen i slutningen af enheden. Efter 3 sek. hører du en "Di", og den blå LED vil begynde at blinke. Lad gå af knappen, og apparatet er nu i standby-tilstand. Der slukkes for enheden: Tryk på den lille sort tænd / sluk-knappen i mindst 5 sekunder, indtil du hører 2 "Di" toner og lys at slukke. At parre med din Bluetooth-aktiveret mobiltelefon: Når apparatet er slukket, skal du trykke på og holde den lille black power-knappen i slutningen af enheden. Hold den nede, indtil du ser en RØD OG BLÅ lys, der blinker. Det tager normalt omkring 5-8 sekunder fra slukket tilstand. Ikke lad gå, når du ser det blå lys. Du vil også høre en "DuDu" tone, når enheden tændes i bindingstilstand. På din telefon, søg efter og forsøg på at oprette en binding til enheden, når enheden blinker rødt og blåt. Hvis der anmodes om pardannelseskoden vil blive 0000, og du skal indstille telefonen til automatisk binding til enheden.

Til Par 2 enheder i intercom-tilstanden, Når begge enheder er slukket, skal du trykke på og holde den lille black power-knappen på begge enheder, indtil begge enheder flash rød/blå gentagne gange. Du er nødt til at holde knappen nede i mere end 6 sekunder og lad gå, når du ser det blå lys. Tryk kort på black power-knappen på EN af de to enheder, og denne enhed vil søge efter og auto-parret til den anden i intercom-tilstanden. En live-opkald påbegyndes. Hvis dette ikke lykkes prøve det sikre både rød/blå lys sekvenser er indledt samtidigt og er tæt sammen. Også sikre, at andre Bluetooth-enheder er slukket. Når de er parret, behøver du ikke at gå ind i bindingstilstand igen. I fremtiden behøver du kun at gå ind i standby-tilstand (blå lys blinker) på begge enheder, og tryk på knappen på en af enhederne. Til Par 3 enheder i intercom-tilstand, skal du Følge ovenstående procedure for hver kombination af de tre enheder. (A-B, B-C, A-C). Sikre, at den tredje enhed er slukket, når parring af de to andre enheder. Kun 1 forbindelse kan være live på et tidspunkt. Når nu oprettet en binding mellem bluetooth-forbindelsen kan blive tændt ved slutter alle live-opkald og vender tilbage til standby. Fra Standby-tryk på tænd/intercom-knap 1 time til en af bindingerne til at blive kaldt, eller 2 gange til den anden parring til at blive kaldt. Bindingen til 1 eller 2 hydrauliske presser, vil afhænge af, i hvilken rækkefølge du har oprettet en binding mellem 3 hjelme, men når de er parret den relevante bindinger vil fastholde antallet. dvs En vil skal du trykke på tænd/intercom-knap 1 time til at ringe til B og 2 gange at ringe til C. B tryk på den knap 1 time til at ringe til C og 2 gange at ringe til A. C, vil tryk på den knap 1 time til at ringe til En, og 2 gange at ringe til C.

 • Gældende Hjelm Type: Universal
 • Strømforsyning Tilstand: Indbygget Batteri
 • Specielle Funktioner: FM-Radio, Intercom
 • Element Type: hjelm headset
 • Maksimal Afstand Intercom: 500-1000m
 • Item Bredde: 3.2cm
 • Item Længde: 8.2cm
 • Item Højde: 2.2cm
 • Maksimale Antal Højttalere: 2
 • Model Navn: T-COMFM
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: CE
 • Stik Type: EU,den afrikanske union,USA,UK Stik
 • Særlig Funktion: FM
 • Element Vægt: 35g
 • Forbindelsestilstand: Bluetooth
 • Mærke: FreedConn
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Vægt: 0.68kg (1.50lb.)
 • Pakke Størrelse: 20cm x 16cm x 8cm (7.87in x 6.30in x 3.15in)

Tags: interphone headset, motorcykel hjelm intercom, bluetooth-motorcykel hjelm intercom, Billige samtaleanlæg headset, Høj Kvalitet motorcykel hjelm intercom, Kina bluetooth motorcykel hjelm intercom Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Størrelse One Size Vægt 0.15-0.5(KG) Menupunkt Indhold Kjole + Hat + G-streng Materiale Polyester, Spandex Beskrivelse Xmas Chemise omfatter tøj, Jul hat og g-string.
kr54.07 kr51.35
Forbindelse
PRODUKT BESKRIVELSE Mode Blå Sten Etiopisk Bryllup Smykker Sæt, Halskæde/Øreringe/Ringe/Øreringe/Vedhæng Guld Farve Afrikanske Brude Gaver Materiale: Cooper eller Forgyldt, ikke det rene guld , det vil normalt blive holdt i en farve for to år. Anledning: Marrige,Jubilæum,Forlovelse,Fest, Gave, og så videre. Metaller Type: Miljøbeskyttelse
kr123.42 kr104.92
Forbindelse
Du køber på 100% Brand New af: Hubsports - Eloxeret Dobbelt Dobbelt og Twin Brændstof Pumpe Beslag passer til Aeroflowpumps og Walbro For Toyota verso 2011 HU-CA119 Dobbelt-Dobbelt-eller Twin 044 Brændstof Pumpe Beslag Billet klemme vugge Brændstof pumpe bøjle ANSØGNING fastspænding filtre og pumper 044 Stil Materiale aluminium legeringer Package: 1x Dobbelt Pumpe Beslag
kr19.49