Anmeldelser

Konovalova999
2017-11-18
5/5
That's nice! Thank you!
Monstervogel
2017-10-31
5/5
Good quality sling

Hånd lavet Justerbar Paracord Riffel Pistol Slynge Rem Med Drejes Taktiske jagt pistol Rem camping udstyr edc overleve

rating

SKU: s710

dette produkt er en vidunderlig, en af en slags, justerbar hånd lavet survivalist riffel slyngen er lavet fra omkring 70 meter høj kvalitet 7 strand type III 630 paracord (faldskærm snor), og 2 fødder på 3.000 kg brudstyrke nylon webbing. Farverne i denne slynge er alle sorte. Denne slynge er meget attraktivt, og vil forbedre udseendet af enhver riffel. Dette sling justerer fra 39" til 55". Det er lige ved 1 3/8" bred bred. Jeg bruger

grovtec hurtig frakoble drejes på mine slynger så grovtec gør den store høj kvalitet og lav tolerance svirvler

Denne slynge er også et godt redskab til overlevelse for dem, der jagt på steder, hvor de kan komme i klemme og være afhængig af sig selv for at overleve. Denne slynge kan være afbundet (men vil ikke på sin egen) til at gøre brug af sin paracord. Hvis du ikke er bekendt med paracord jeg vil fortælle dig, at det er nogle af de største ting der nogensinde er lavet. Med en million bruger, tourniquets, krisecentre, benskinner, gurneys, spil, dumpere, rå våben, fælder, fiskeri string (med indvendige tråde), normeret til 550lbs om noget, du kan forestille dig, er dette ting, der vil gøre det!

  • Farve: Army Grøn, Khaki, Sort
  • Model-Nummer: Tyve millioner et hundrede og tres tusinde fem hundrede én
  • Pakke Vægt: 0.2kg (0.44lb.)
  • Enhed Type: stykke
  • Pakke Størrelse: 15cm x 15cm x 4cm (5.91in x 5.91in x 1.57in)

Tags: pistol slynge rem, riffel pistol slynge, pistol slynge, Billige pistol slynge rem, Høj Kvalitet riffel pistol slynge, Kina pistol slynge Leverandører.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
OneTigris Taktiske Let Roll-Up Skydning Mat Ikkeryger-polstret Holdbar Ikke-polstret Mat: Fremstillet af 1000D nylon med vandtæt PU coated bunden Lav Profil: Ruller op små og stramme med kompression stropper(udfoldet størrelse - 80 (L) x 30 (W)/200cm*76cm) Spil-down Design: Det er grommet huller på alle 6 hjørner, for at fastgøre det til jorden under blæsende forhold MOLLE
kr313.03 kr266.07
Forbindelse
Beskrivelse: 1. Helt nye høj kvalitets premium-skaller 2.De anvendes med henblik på uddannelse til lastning/losning/marmelade/at blinke øvelser 3.Beskytte firing pin løbet tør brande 4. Det er generelt accepteret, at man ikke skal droppe firing pin på et tomt kammer - som er den primære grund til at have Snap Caps til dine foretrukne våben.
kr139.56 kr90.69
Forbindelse
Helt Nye, der er Fremstillet af metal, aluminium materiale, ekstra stærk stødabsorberende evne Dreng gøre det nemt for udførelsen, Herunder 3 skruer, der brugge til at installere mount base på hjelmen røg røg pakke kun medtaget OPS skelet Farve: Sort Eller Gylden Mærkning version (kommer i gennemsigtig Pose)
kr136.04 kr129.23