Anmeldelser

Ksusha Avand
2017-12-12
5/5
all ok! watch is very but миленькие) expected bigger (me what they seem baby,!
Kassandra Angel
2017-11-09
5/5
Good, but smaller then i thought
Garcia 3838
2018-02-23
5/5
Good product and fast shipment
Swim Son
2017-12-14
5/5
thank you for a pleasant surprise!))

Casio ur Simple mode ur vandtæt fritid business mandlige se MTP-V006D-7B MTP-V006GL-9B MTP-V006D-1B MTP-V006L-1B

rating

SKU: s624

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[45249]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[45249]

Få kupon, før købet, vil nyde ren rabat

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[45029]

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[45001]

Respekt for kunden hej:

Udsætning direkte købe denne butik, alle elementer er alle helt, helt nye, originale autentiske, uanset rem, bevægelse, lås, 100% oprindelige fabriksindstillinger, byder grave velkommen til påvisning af de specialiserede institutioner, såsom falske pris.mean-herre. Vi kan se, at jeg mange år, jeg Alibaba, ure og ure af Hurtig kategori er også en af de førende sælger, har mange medlemmer, har vores varer med den originale mærke international gruppe-kort, nyde internationale gruppe et år, og derved minimere risikoen for, på dine problemer derhjemme, kan du være forvisset om at vælge og købe. Jeg ønsker grave et godt liv, arbejde, tak!

Kære kunder,det er mig en glæde ved at gøre tjenester for dig.Læs venligst indhold, før du køber,er det meget vigtigt.

1.Ordren skal være skrevet i den korrekte adresse, postnummer, som er på sikre, på din røg pakke er en meget kritisk information. Hvis du ikke indtaster den korrekte zip codeit vil føre til, på din røg pakke ikke kan leveres,kan vi ikke påtage sig noget ansvar.

2. Den rækkefølge oplysningerne skal være skrevet rettelser, det fulde navn på modtageren, adresse skal være præcist skrevet til bygningen eller huset-nummer, adresse, er at sikre nøjagtigheden af levering af vigtige links. Sørg for ikke på at skrive en forkortelse for modtagerens navn. Hvis købet ikke følge butik i oplyse korrekte oplysninger,kan vi ikke påtage sig noget ansvar.

3. Vi overholder lovene af afsenderen og fortoldning politiske krav, nægtede på erklære nogen form for parcel-værdi krav, VORES fra datoen for åbningen af at sende til ethvert land røg pakke, aldrig erklæret værdien af varerne. Hvis kunder, der hævder, på værdien af de varer, kan du købe omhyggeligt.

4. Vi viser prisen på varerne jeg vores side, og vi vil også bruge kupon og deltage i platform aktiviteter og andre salgsfremmende metoder. Vi accepterer ikke nogen form for præmie, gælder for low-cost indrømmelser, butikken vil sikre, på hver kunde jeg butikken for på købe varer jeg pris, vil spørgsmålet være fair og retfærdig behandling, vil ikke vilkårligt ændre transaktionsprisen og opfylde købere har brug for at få prisen adfærd .Bemærk, gælder ikke for kunder jeg butikken, pris, koncessioner og andre tidligere til salg. Tak for din forståelse og samarbejde.De bedste ønsker for dig.

Russiske For-Denne Sætning:

Kære russiske kunder:

Fordi det russiske postvæsen politiske regulering, køberen skal fyens stiftstidende jeg modtagerens fulde navn til den normale afhentning, de køber, før sælger har sendt meddelelsen, shop, personale jeg kundeservice eller skriv for information i bekræfte det fulde navn på modtageren, det fulde navn på Den fejl, der er forårsaget af køber jeg Rusland, kan ikke modtage express mail, sælgeren ikke bærer nogen relevante ansvar. Tak for din støtte og forståelse Tak!

Den hvis du kan lide det-udvalg-lave priser for nylig offentliggjort en ny politik:

Fra 7. December 2017, den russiske fortalte kræver, på købers TIN ( enkelte skatte-nummer ) bør være angivet, jeg Internettet jeg Rusland.Hvis dåsen ikke er noteret på post-post, e-mail vil blive returneret til afsenderen. Stillingen kræver, på den russiske køber give den enkelte skatte-nummer (TIN) i Rusland. Derfor, når du laver en ordre, skal du være sikker på ved fyens stiftstidende ud eller bemærk detaljerne i den enkelte skatte-nummer (TIN). (For eksempel: TIN 5012 **** 8237), Således ved din røg pakke kan lykkes jeg fortoldningen og distribution jeg hele posthuset!

Vi accepterer Alipay, Western Union, TT. Alle større kreditkort accepteres via sikker betaling processor ESCROW.

Betaling skal være afsluttet inden for 3 dage for på sikre, på at du modtager vores høje kvalitet ure så hurtigt som muligt.

- Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen, vent et par minutter, og prøv igen betalingen skal være gennemført inden for 3 dage.

- Tilpasset / Import-Skatter: køber er ansvarlig for betale skat eller MOMS (hvis nogen) i landet. Det beløb, du betaler ikke indeholder nogen tilpassede skatter. Vi vil ikke holde nogen position i modtagerlandet. Levering er normalt angivet som "ur (gav)" for ved at minimere enhver potentiel import skat / MOMS / afgift på forbrug. Mænd-vi kan ikke blive fritaget, fordi det afhænger af dit land ' s politik.

- international levering. (Undtagen for nogle lande og APO / FPO)

- Varen vil blive afsendt som modtaget betaling (undtagen weekender og helligdage)

- Vi sender fra Saunaxperience.dk Forsendelse og Kina Post røg pakke forsendelse udbyder Skibsfarten Parcel på verdensplan, afhængigt af post office er off-sæson og sæson. Fra nu af bruger vi Alibaba er hurtigt sælge gennem platform Levering: Hurtig forsendelse. Saunaxperience.dk Skibsfart pakker fra Kina til resten af verden, og vi arbejder med store logistik udbydere såsom Singapore udvalg-lave priser, OMNIVA-Estland udvalg-lave priser, Correos, Posti Finland, SPSR, DHL.

- hvad er Saunaxperience.dk Forsendelse?

- normalt tager 7 til 45 arbejdsdage på verdensplan, afhængigt af din destination. Forventet hotel:

1. Hviderussiske Forbund: 8-25 arbejdsdage.

For det andet, det Forenede Kongerige: 15-29 arbejdsdage.

3. Spanien: 10-25 hverdage.

Brazil: 20-40 arbejdsdage.

Usa: 7-20 dage.

6. Australien Irland: 18-25 hverdage.

7. Andre lande: ikke mere end 10-45 arbejdsdage.

- hvis pakken ikke er modtaget eller returneres, da fuld refusion.

 • Bånd Bredde: 20mm
 • Lås Type: Armbånd Clasp
 • Bandet Materiale Type: Rustfrit Stål
 • Model-Nummer: MTP-V006
 • Mærke: Casio
 • Skive Vindue Materiale Type: Hardlex
 • Stil: Simpel
 • Sag Form: Runde
 • Sagen Tykkelse: 10mm
 • Element Type: Mekaniske Armbåndsure
 • Bevægelse: Kvarts
 • Funktion: Vandafvisende,Komplet Kalender Uge Skærm
 • Bandet Længde: 21cm
 • Vandtæthed Dybde: 3Bar
 • Sag Materiale: Rustfrit Stål
 • Dial Diameter: 40mm
 • Køn: Mænd
 • Pakke Vægt: 0.5kg (1.10lb.)
 • Pakke Størrelse: 19cm x 14cm x 13cm (7.48in x 5.51in x 5.12in)
 • Enhed Type: stykke

Tags: se business, se f, se mode, Billige ure forretning, Høj Kvalitet ur f, Kina se mode Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Bemærk venligst: Chronograph er meget svag og har brug for din opmærksomhed, skal du tage det omhyggeligt afer du modtage uret. Følgende er de skridt til at teste, om chronograph virker, skal du gøre det i overensstemmelse hermed: 1. Skub den første knap (kun ét tryk), skal du kontrollere, om den lille ringer arbejde, og vent mindst 60 sekunder (1 minut). 2.
kr295.70 kr141.91
Forbindelse
Funktioner: 100% Brand Nye. Produkt Navn: 2017 Herre WatchesTop Mærke Luksus Casual Militære Mekanisk Sport Læder Rem Armbåndsur Mandlige ur se relogio masculino Materiale: Mix Længde: Kan justeres. Et godt valg til gave eller dekoration. Et godt valg til gave eller dekoration. Super fremragende vintage design. Det er mode, vintage,
kr106.65 kr58.65
Forbindelse
Nye Luksus YEZOLE Mærke Ur Mænd Analog Militære Sport Ure Mandlige Armbåndsure Relogio Masculino Montre Homme reloj hombre Vi er en ærlig sælger på Saunaxperience.dk. Alle vores varer kommer fra Kina, med høj kvalitet. Tøv ikke med at kontakte os når som helst ved at sende e-mails til mig med dine spørgsmål, vil vi svare dig indenfor 48 timer. tak. vi
kr26.04 kr23.45