Anmeldelser

Ksenia 444
2017-12-19
5/5
thank you for delivery,unfortunately I can't confirm quality at this moment...need to be check on dynometer and by lambda sensor..
Marujac 5
2018-02-15
5/5
super goods!
Zverevaleksei
2018-03-08
1/5
I didn't get the product and I have lost around 400$ in bulk order.
Moslov N
2018-02-01
5/5
I just this goods today after 34 days of ordered. I don't know why China registed mail too slow. Usually, the slowest item take 3 weeks of shipments. However, this goods is fit with my car. Longtime usage need time to proove it.

4pieces/set DENSO Bil Tændrør Til Volkswagen Scirocco Passet 1.8 T 2,0 T CC Golf 6 Audi A3 S3 A5 TT Iridium IK24

rating

SKU: s550

0.4 mm i Diameter, Ultra-fine Iridium Center Elektrode ved Hjælp af en ny iridium legering med et meget højt smeltepunkt, spidsen af elektroden kan være gjort meget fint. Dette gør det muligt for reduktion af spænding, der er nødvendigt for at forårsage en gnist, og i høj grad forbedrer ignitability. Specifikationer IncludeTerminal En terminal møtrik er tilknyttet, som passer med de fleste af verdens tændrør kabler. Fjern møtrikken for installationer, der ikke kræver en sådan. (Ekskl IWM & IK-G-typer) Indbygget, Meget ReliableResistor Alle iridium stikkontakt omfatter en yderst pålidelig, 5,000 monolitisk modstand specifikation for at mindske elektromagnetisk støj, der kan påvirke elektronisk udstyr. (For alle plug-typer) Meget Modstandsdygtige over for Korrosion,Poleret Nikkel Forkromning Meget modstandsdygtige over for korrosion, poleret nikkel forkromning plug boliger er belagt med poleret nikkel, det samme som stik, der bruges til racing. Det er meget modstandsdygtige over for korrosion og rust, selv mens de turnerede i konstant regnvejr og under motocross arrangementer. (Bortset fra lav-varme række typer) 360 laser-svejsning proces, der anvendes til at montere iridium tip er en meget pålidelig "360 Laser-Svejsning" proces, der er i stand til at modstå alle former for kørsel. (For alle plug-typer)

1、Forventede Center Elektrode

For at forbedre ignitability, center elektrode stikker mere end med konventionelle type stik. Dette forbedrer både acceleration respons tid og performance.

2、0,4 mm DiameterUltra-fineIridium Center Elektrode

Ved hjælp af en ny iridium legering med et meget højt smeltepunkt, spidsen af elektroden kan være gjort meget fint. Dette gør det muligt for reduktion af spænding, der er nødvendigt for at forårsage en gnist, og i høj grad forbedrer ignitability.

3、Taper-cut Jorden Elektrode

Spidsen af jorden elektrode er skåret til en fin taper til at begrænse de negative virkninger af quenching, som i høj grad forbedrer brændstof ignitability. Også på grund af den strømlinede, taper-cut form, brændstof-luft-blandingen spreder sig mere jævnt i kløften, hvilket resulterer i en stabil, pålidelig antændende for forbrænding.

4、U-Groove Jorden Elektrode

Ï U-formet rille på jorden elektroden sikrer, at den indvendige areal er stort nok til at generere den flamme kerne. Denne form giver lavere spænding, der er nødvendig for at forårsage en gnist, og resulterer i fremragende ignitability uden at øge størrelsen af gnistgab.

5、Isolator Projektion

Fremskrivningen af isolatoren er optimalt designet baseret på hvert stik termiske værdi. Dette svarer til kravene unikke termiske værdi, såsom selvrensende evne til lavere termiske værdier, og varmen modstand ved højere termiske værdier.

Forbedret Horse Power (1)

Få mere strøm med en optimal brændstof cyklus IRIDIUMPOWER har en lav nødvendig spænding og en høj ignitability, hvilket resulterer i mindre hakker og ingen gnist, resultatet bliver en dramatisk forbedring i forbrændingen. Motorydelsen er dermed øget. Resultaterne af en test bænk ved hjælp af en motorcykel motor til at vise forbedret forbrænding fra IRIDIUMPOWER er vist nedenfor. I forhold til det normale stik, en 0.5 ps (1.4%) forbedring ses i output ved 110 km/t. Forbedret Acceleration Øget respons og acceleration. IRIDIUMPOWER bedst, viser dens forbedring af ydeevnen under acceleration. IRIDIUMPOWER har en 0,4 mm i diameter iridium center elektrode og en specielt formet jorden elektrode. Disse funktioner kombinere at opnå højere ignitability og kræver lavere gnist spænding end nogensinde før. Dette giver høj-svar kørsel med færre misfires end under højere nødvendig spænding gnist betingelser, og færre misfires når ignitability er svært. Som et resultat, der forbedrer acceleration i sammenligning med normale stik. Forbedret Horse Power (2) 0,4 mm center elektrode øger produktionen under forskellige kørselsforhold. Den magt, der er fremstillet af 0,4 mm dia. iridium center elektrode er IRIDIUMPOWER matches af andre stik. Nedenstående graf sammenligner den resulterende strøm, når IRIDIUMPOWER er installeret i forhold til andre high performance stik. Ved hjælp af en 0,4 mm dia. fint center elektrode, der er mere magt i forhold til 0,8 mm og 2,5 mm dia. - stik. Dette er hvad der gør forskellen i acceleration og i din omgangstid. Forbedret Brændstof Kilometertal Selv i tomgang tændingen er sikret, med mindre brændstofforbrug. Den gode ignitability fra den fine elektrode (0,4 mm) af IRIDIUMPOWER trækker meget mere ydelse fra motoren. At sammenligne en normal stik (W20FS-U) med en IRIDIUMPOWER (IWF22) på en 2-cyklus 50cc motor, brændstof forbrug forbedret fra 41.74 km/L → 43.69 km/L, hvilket er en forbedring på omkring 5%.

Sammenligning af DENSO og Falske

1、Terminal En ægte DENSO tændrør Terminal har en blank finish. 2 、 Markeringer

En falsk DENSO tændrør Trykt ordlyd kan skrabes af. 3、Boliger

En falsk DENSO tændrør Dårlig overfladekvalitet. 4、Skruer & Elektrode

En falsk DENSO tændrør Fattige tråd kvalitet og finish. 5、Keramiske Insulator

En falsk DENSO tændrør Dårligt fremstillede keramiske isolator med synlige luftbobler fanget i, som påvirker varmeafledning kapacitet. 6、Center Elektrode En ægte DENSO tændrør har en kobber-core-center-elektrode med fremragende varmeledningsevne. En falsk DENSO tændrør ikke, at holde på varme, der forårsager nedsmeltning.

DENSO Tændrør indeholder kobber kerne

Hurtig varmeafledning Kobber er en fremragende varmeleder. Høj temperatur varme er hurtigt spredes væk fra centrum-elektrode for at forhindre, at smelte ned.

 • Montering Base: Konisk
 • Type: Iridium tændrør
 • Land/Område af Bilen Fremstilling: -
 • Referencekoder: IK24
 • Interchange Varenummer: -
 • Andre Varenummer: -
 • Elektrodemateriale: Iraurita
 • Producent Varenummer: IK24
 • Mærke: DENSO
 • Pakke Vægt: 0.3kg (0.66lb.)
 • Enhed Type: Sæt
 • Pakke Størrelse: 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)

Tags: stik til bil, plug gnist, plug t, Billige stik til bil, Høj Kvalitet plug gnist, Kina plug t Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Nye opgradering store forskellige Selvredning Bortset fra, at anti-kollision og anti-slip-evne,V7s model har en ny funktion til at komme ud af fast af sig selv. Vi tilføje en infrarød sensor i forhjulet, som vil give ordre til at flytte bagud, når det sætter sig fast og ikke kan bevæge sig. Forindstilling en Plan Rengøring Holde op med
kr3 638.76 kr1 237.19
Forbindelse
Gudetama dovne æg Æg jun æggeblomme brother store dukke pude dovne bolde udstoppet legetøj til julegave Størrelse: 40cm X 30CM Materiale:pp bomuld Pakken indeholdt:1*dovne æg pude Super Udførsel Kvalitet Meget søde piger, pls tøv ikke med at få den hjem
kr65.51
Forbindelse
Du køber på 100% Brand New af: Hubsports - Eloxeret Dobbelt Dobbelt og Twin Brændstof Pumpe Beslag passer til Aeroflowpumps og Walbro For Toyota verso 2011 HU-CA119 Dobbelt-Dobbelt-eller Twin 044 Brændstof Pumpe Beslag Billet klemme vugge Brændstof pumpe bøjle ANSØGNING fastspænding filtre og pumper 044 Stil Materiale aluminium legeringer Package: 1x Dobbelt Pumpe Beslag
kr19.49