Anmeldelser

Medici Gianluca
2017-10-26
5/5
goods come. knives were well packed.
Lenabidenko
2018-03-10
5/5
parfait goods
Jamienolan1981
2017-11-05
4/5
honest, thought that will bread knife, to be a коротковат. oh great knife themselves quality though порадовала packaging.
D Schijf
2018-03-27
5/5
ok

Keramisk Kniv 4 5 6 tommer Zirkonia Sort Blade Brød Savtakket Kniv, Skære Køkken Knive Værktøjer Farverige Håndtere Sæt af 3

rating

SKU: s406

Vil vi skibet ud din bestilling(s) efter betaling inden for 36 timer på arbejdsdage.

Shipping tid er omkring 7 -29 dage fra Kina til Eu-lande via E-Pakke

Parcel status vil opdatere tracking oplysninger inden for 5 dage.

E-Pakke og SF Parcel er Saunaxperience.dk officiel godkendelse, standard fragt metode.

Pakken indeholder:

4" 5" 6" Knive sæt:

6" Kokkens Kniv * 1

5" Udskæring kniv * 1

4" Frugt slicer * 1

Q & A :

1. Spørgsmål: Hvad er den materiale af den sorte blade?

Svar: De er alle lavet af høj kvalitet zirkonia pulver fra råvarer zirconium sand, der kommer fra det Vestlige Australien.

2. Spørgsmål: Hvad er forskellen mellem sort blade og hvide blade?

Svar: Black kniv kniv har en mere procedure end den hvide, som er forkullede under høj temperatur, når klingen har været formet op og males. Så normalt sort af dem er dyrere end de hvide.

3. Spørgsmål: Hvorfor er det knækker eller klip?

Svar: spidsen af klingen, men er mest følsomme for skader på grund af sin struktur og pleje skal anvendes ved håndtering. Så bemærk: det er Ikke for at hakke knogle, nysgerrige, slående.

Nye håndtag, er ved hjælp af ergonomisk design formen af håndtaget, base på Kyocera håndtag, vi foretage nogle ændringer 1. Vi har tilføjet anti-slip funktion på det. 2. Håndtaget er mere længere end Kyocera håndtag, så det er mere egnet er vores skæring efterspørgsel og mere sikker. 3. Kedelig slutningen af kniv, så det bliver ikke nemt at skære i dig selv. 4. Vores pris er lavere end Kyocera kniv og økonomisk overkommeligt for alle familier.

Funktion s: Lavet af zirconium oxide, som er anti-bakterier, anti-fouling, ikke-giftige og ikke-ætsende, sikker, sund og miljøvenlig. Sikre familien mad, sikkerhedsnet , give en sundhed og moderne køkken. De bedste skærende værktøjer for grøntsager,frugt, fisk, kød eller høj krævende mad. Ekstremt hårde, skarpe, men sikker . har den kvalitet af high-density , ikke let at være sløv. Ingen reaktion med noget mad, bevare den oprindelige farve og smag af den mad , holde madens friskhed og ernæring. Ingen stimulering til dine øjne, når der skæres excitant fødevarer som løg. Kan bruges til at lave mad til baby .

Venlig påmindelse: Ingen lirke, bøjning, voldelige eller snitning til udbening. Undgå at Skære Frosne Fødevarer, Hårdt Materiale eller på overfladen af marmor, glas og stål bord . Vaske kniven efter hver enkelt bruger, helst i hånden med mild sæbe og må ikke vaskes i opvaskemaskine. For en sikkerheds ' s bekymring, tip og hælen på bladet er blevet svækket.

Alle produkter er omhyggeligt før opbevaring, og pakket godt for forsendelse.

Vælg den rigtige størrelse eller farve, for hvad du ønsker, vil vi sende den parcel, som du vælger i den rækkefølge.

For de produkter, der er mere end én farve til at være valgte, kan du efterlade besked til de farver, du ønsker, ellers sender vi din ordre med tilfældig farve.

Produkt billeder, der blev taget i form, for at vise, lys -, miljø-årsager til, måske en lille afvigelse fænomen, bedes i form sejre.

På grund af manuel måling, der måske 1cm-3cm tolerance, bedes du venligst forstå, og sørg for, at du ikke har noget imod, før du placerer ordren.

Normalt, vil vi sende pakken inden for 48 timer efter modtaget betaling. Hvis transaktionen er i Hong Kong og Kina helligdag, en aflevering tid ville blive forsinket, skal Du forstå.

Hvis du ønsker hurtig levering (EMS/DHL/FedEx/UPS), bedes du kontakte os, vil vi beregne portoen for dig, eller du kan kontrollere, Fragt og Emballage til reference.

Alle produkter, der er pakket ved manuel, kan der være en lille fejl, hvis du får en forkert vare eller en defekt, er du velkommen til at kontakte os straks, at vi vil kompensere dig, tak for din forståelse.

Vi oprigtigt opfordre dig til at lade Positiv Feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Din feedback er meget vigtig for os, og blive tilskyndet til os, vil vi gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer, du muligvis har at tilbyde dig den bedste service, Tak for din støtte.

 • Funktion: køkkenkniv
 • Certificering: EØF,EF / EU,SGS,LFGB,CIQ,FDA
 • Farve: Grøn Sort Rød Grå
 • Håndtag materiale: ABS
 • Materiale til bladet: keramisk kniv
 • Type: Knive
 • brødkniv: kniv sæt værktøj
 • Model-Nummer: GK456BINCHKNIFE
 • skrælle kniv: Pålægsmaskine kniv
 • Kniv Type: Kokkeknive
 • Materiale: Keramisk
 • Mærke: MYVIT
 • Pakke Størrelse: 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
 • Pakke Vægt: 0.3kg (0.66lb.)
 • Enhed Type: stykke

Tags: keramisk kniv 4, keramisk kniv, sort zirkonia, Billige keramisk kniv 4, Høj Kvalitet keramisk kniv, Kina zirkonia sort Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
2016 Crystal Pro Eyelash Indehaveren Lim Indehaveren Ring Lim Palle, Eyelash Extension udgør Mindre og Lettere Emballage: 1stk Materiale: Krystal Anvendelse: Til brug i hjemmet og Pro Salon brug Funktion: 1.denne lim indehaveren kan gøre lim holde i våd tilstand. 2. ikke-disponible, kan genbruges til mange gange. 3.sammenlignet
kr10.39
Forbindelse
WLRING BUTIK - Generelt Racing Bil Hydrauliske E-BREMSE Drift Rally Håndbremse Håndtag Gear WLR3635 Hydraulisk håndbremse kit er en håndbremse, der er afgørende for enhver drift eller rally bil. Dette er et universelt produkt, der kan installeres på ethvert køretøj, og er specielt designet for Baneracer eller Drivende. Fordel: Giver
kr404.83 kr384.60