Anmeldelser

Kellye220
2018-03-02
2/5
you have not respected the shipping time, lack of receipt / purchase invoice. The instruction manual is missing.
Ivannikonov
2018-03-21
5/5
Just arrived, very fast indeed! Thank you!
Darksphere1
2018-03-26
5/5
WOW, 10days delivery to Poland. AMAZING!

Taktiske Foranstaltninger Bullet Hastighed Chronograph Hastighed Tester Beta Chronograph For Airsoft Skydning gs35-0005

rating

SKU: s31353

Køber Meddelelse:

Hvis du ønsker stor mængde af disse elementer, pls kontakte os for en engros pris,kan vi give en bedre pris for den Disc ount.

Vi kan ikke sende batteriet i pakken, fordi den nye indlæg regel ikke tillader, at skibe med batteri,y vores samarbejde vil være meget værdsat.

Hvis du har spørgsmål, bedes du efterlade en besked til os, vi vil hele tiden se det og svare dig så hurtigt som muligt.Mange tak og glædelig dag!

Taktiske Foranstaltninger Bullet Hastighed Chronograph Hastighed Tester Beta Chronograph For Airsoft Skydning gs35-0005

Chronograph

Fuction : Foranstaltninger Bullet Hastighed

Skærm type : LCD-skærm

Batteri : 9 Volt

Rækkevidde : 30/tps til 7000 fps

Materiale : 20 Gauge Stål

Vægt : 1306g

Bemærk: Alle vores produkter ikke give batteriet,det er kun til reference.

Bemærk: på Grund af skibsfart Regler: ALLE Lithium-Batterier Vil Være Fjernet Inden Skibet.

Hvis du ønsker at købe mere taktiske elementer, du kan klikke på nedenstående liste:

Shipping på Grund af skibsfart Regler: ALLE Lithium-Batterier Vil Være Fjernet Inden Skibet. Varen vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtaget en godkendt betaling, og viste "Færdig" status. Vi har normalt skib til ENGLAND,USA,Australien ved at epacket service.andre lande vil skibet af Kina Post Air Mail. Epacket service(7~15working dage);Kina Post Air Mail(20-40 arbejdsdage) (modtagende tid kan variere på grund af fortoldning tid i forskellige lande). Vi er ikke ansvarlige for nogen brugerdefinerede beskatning, hvis der er gældende i nogle lande.(Vi sender med internationale parcel, beskatning sjældent sket i nogle lande), vil Denne ordning er, bortset fra vores helligdage. Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og post service.hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab afholdt i shipping-processen.

Betaling Al betaling skal være afsluttet inden for en uge efter udbudsprocessen. Hvis du har brug for mere tid, kan du fortælle os den kommende tid for din betaling

Kontakt os, Vi arbejde 5 dage (mandag til FIR 8:30 AM-6:00 PM EST ) for en uge. Send en e-mail direkte. Feedback forum er ikke stedet til at efterlade os en besked.

Afkast Afkast er tilladt, Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, og skal være initieret af køber senest 30 dage fra leveringsdato. For at være berettiget til en tilbagebetaling af dine returnerede varer skal være i original uåbnet hel stand, som ved levering, med alle emballage, manualer, og papirarbejde intakt og uændret. Elementer, der er fjernet fra deres 'blister-pack" display emballage er ikke-refunderbart. Køber skal betale returforsendelsen.

Feedback, Vi Stræber efter, at ethvert køb at være fem-stjernet bedømt én.Lad os venligst vide, hvordan vi kan gøre din fem-stjernet bedømt en også! Vores mål er at gøre hver eneste kunde er 100% tilfreds med deres ordre. Når du modtager din ordre tage et minut til at forlade os positiv feedback på Saunaxperience.dk. Du må ikke bare forlade en neutral/negativ feedback, hvis du havde et problem med en vare. Hvis du ikke er tilfreds, lad os venligst vide, før de forlader feedback. Send os en besked via Trademanager og lad os vide, hvordan vi kan tjene din tilfredshed! Du skal vide, at din positive feedback og 5-stjernet rating på Saunaxperience.dk er ekstremt vigtig for os. Den fem-stjernet rating-system, der Saunaxperience.dk, der er anlagt, er det også vigtigt, at den fortsatte succes for vores virksomhed.

 • Skærm Type: LCD-skærm
 • Type: Chronograph Hastighed Tester
 • Materiale: 20 Gauge Stål
 • Fuction: Foranstaltninger Bullet Hastighed
 • Model-Nummer: gs35-0005
 • Mærke: CANIS LATRANS
 • batteri: 9 Volt
 • Række: 30/tps til 7000 fps
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Størrelse: 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)
 • Pakke Vægt: 1.45kg (3.20lb.)

Tags: kugler airsoft, airsoft kugle, optagelse chronograph hastighed tester, Billige kugler airsoft, Høj Kvalitet airsoft kugle, Kina skyde chronograph hastighed tester Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Nye Ankomst!!! Klik for at vide mere: Russiske Ven Pa y Attention Please !!! Udfyld venligst modtagers fulde navn(almindeligt med 3words) på grund af ny politik russiske toldvæsen, tak! 4G FDD LTE EVDO Wi-Fi-Router Låst Lomme Netværk Hotspot USB-Wifi-Routere, Trådløse Modem med et SIM-Kort Slot Produkt Beskrivelse: Denne enhed er designet til WIFI-brugere
kr316.18 kr173.90
Forbindelse
Velkommen til vores butik Kunde Fordi elektroniske produkter, producenter, forskellige partier og andre grunde, der kan købes med Billedet er anderledes, bedes du kontakte os, før du køber, for at hjælpe os med at give dig præcis service Du er velkommen til at kontakte os! Vi tilbyder detail-og engroshandel. Din tilfredshed er vores mål! 100%
kr7.36 kr6.74
Forbindelse
Materiale: 10%nylon,90%uld Farve: se fotos Vægt: ca. 100g/Fed Pakke, herunder: 5 Fed/masse , ca. 500g/masse Foreslået nål: 3.5-4.0 mm,7-8# Anvendelse: knittting baby sweater,halstørklæde,sko,hatte,osv. Varsel: Du kan vælge en farve eller blandede farver.Hvis du ikke fortælle os, at de farver, du ønsker at bestille, vil vi sende
kr236.56 kr118.28