Guangming 650 OD42mmx L32mm Threading dia.5 mm Høj Præcision Cr12 styrehjul(skive) til Beijing Wire-Skære EDM Del af Maskinen

rating

SKU: s31232

Guangming 650 OD42mmx L32mm Threading dia.5 mm Høj Præcision Cr12 styrehjul(skive) til Beijing Ande Wire-Skære EDM Del af Maskinen :

OD: 42mm

Aksel diameter: 5mm

Total længde: 32mm

Lejer' blok: dia.6mm

Høj hårdhed og lang levetid.

Din wire-skære Maskiner har et imponerende sæt af funktioner, der gør løb og især at opretholde en wire-maskine, lettere end nogen anden. Som en leder i EDM-teknologi, har vi udviklet et komplet sortiment af forbrugsstoffer, der udtrykkeligt er designet til at holde det udstyr, der opererer ved optimal effektivitet.

For at få den bedste for din EDM udstyr, er du nødt til at vælge den mest hensigtsmæssige, mest ensartet, høj kvalitet forbrugsstoffer til din ansøgning og din maskine.

Vi har etableret et godt ry i området Bor Guider til lille hul EDM boremaskiner. Kunder sætter pris på disse produkter til deres stabil og høj-præcisions bearbejdning. Vi er EDM hjælpematerialer specialist, som du kan stole på.

Kontakt os i Dag!

For at få den bedste pris og den bedste service, pls venlig at kommunikere med os, før du placere ordrer.

Hvis fragt er høj i vores system, er du velkommen til at lade os det vide. Vi vil kontrollere oplysningerne og justere fragt for dig. Tak skal du have.

Forsendelse: - Vær opmærksom på, at DHL er at stoppe som per Saunaxperience.dk lager varsel. Vi vil informere, når det starter igen. - Hvis du vælger e-EMS, EMS, Fedex, UPS, TNT, bedes du venligst finde links til ekstra fragt omkostninger i vores butik og betale. Lad os vide, hvis nogen spørgsmål. Tak. http://Saunaxperience.dk/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http://Saunaxperience.dk/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1KG/518352_2035408567.html - Hvis du vælger CTR-LAND, AFHENTNING, bemærk venligst, at du har brug for for at afhente dine varer i shipping agent ' s kontor af din by. Kontakt os for at se, om der er et kontor, i din by, eller hvor er den nærmeste kontor til dig. - Vi har ikke garanti leveringstid for alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i toldbehandlingen tid i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dine varer er efterset. - Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter og skatter, afgifter og yderligere gebyrer for afsidesliggende områder og andre. - Vær venlig bemærkes, at købere er ansvarlig for alle gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og yderligere skatter og gebyrer i forbindelse med indførsel i dit land, hvis nogen. Disse yderligere gebyrer kan opkræves, når levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer. - Bemærk venligst, at for forsendelse til russisk af CTR-LAND AFHENTNING, fragt prisen er blevet opdateret med pligt til dine Skikke.

  • Pakke Størrelse: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Pakke Vægt: 0.35kg (0.77lb.)
  • Enhed Type: Par

Tags: wire guide, hjul maskine, wire-skære edm, Billige wire guide, Høj Kvalitet hjul maskine, Kina wire-skære esdh-Leverandører.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Varsel: 1)Da størrelsen er målt i hånden,Så det vil være 1-2cm forskel,Du skal bemærkes, inden for 2)Anden computer viser farver forskelligt,Faktiske farve kan variere lidt fra billederne. 3)Hvis der for beløb, der er mere end 100 usd,vil Vi sende varerne af Fedex eller DHL /UPS for at få gratis fragt. 3-20 dage, kan modtage pakker, skal Du holde telefonen uhindret Har spørgsmål,
kr55.55
Forbindelse
Specifikation: Sexet se gennem fiskenet nattøj design. Det er meget behagelig at røre ved og have på. Slim-body design gør dig mere attraktiv, charmerende. Type: Fiskenet Body Stocking Køn: Kvinder Style: Sexet Størrelse Type: Normal Materiale: Nylon Farve: Sort Tøjet Pleje: Hånd-vask Kun Størrelse:
kr11.20
Forbindelse
meget af, for normalt proces indre 24 timer, og Vi leverer normalt via Gratis Kina Post Air Mail /Hong Kong Post Og E-pakke, Der Normalt Tager 20-45 Dage For Fragt Leveret Via EMS /DHL/ FedEX/ SF Hurtig /Aramex og så videre også til Rådighed, hvis du ønsker at betale ekstra Afgift, eller du gøre en stor mængde ordre vil være Gratis Opdatering 1. Du har 3 dage til at
kr117.48 kr91.62