37.5 cm Flydende Vand Niveau Sensor Højre Vinkel niveauafbryder Mini niveauafbryder Indeholder vand, olie, kemiske medium

rating

SKU: s31227

Læs Før Du Køber det

Kære Kunde,Vores Freeshipping er "Sælgers Shipping Metode",Tracking nummer vil blive som "11457891274"eller " UA718628210YP" ,dette tracking nummer, som kun kan spores, før det ankommer i lufthavnen , og har ingen tracking oplysninger i dit land.Vælg ikke denne fragt metode, hvis du ikke som almindelig post.

Vælg "Kina Post Air mail", hvis du har brug for international tracking nummer som dette, "RI254747030CN",Dette tal kan give en fuld sporingsoplysninger

Produkt indføre

Float niveau switch er en enkel struktur, let at bruge level-kontrol enhed, der ikke leverer strøm, ingen komplicerede kredsløb, det har en mekanisk switch end den gennemsnitlige lille størrelse, lange levetid og andre fordele. Så længe det materiale, der anvendes i den korrekte form og karakter af enhver form for flydende eller tryk, temperatur, kan bruges, som i skibsbygningsindustrien, generere udstyr, petrokemiske industri, fødevare, industri, vandbehandling, farvning, efterbehandling, industri, hydrauliske maskiner osv. har været udbredt anvendelse.

Hvordan det virker: flydende niveau sensor magnetisk reed switch ved at have en vigtig og integreret float, float i det magnetiske materiale i en forseglet ikke-magnetisk metal rør eller plastic rør sæt et eller flere magnetisk reed switch, og så kateter gennem en eller flere med magnetisk float og double-loop control ved hjælp af en fast float og reed switch i den relevante position, float stiger eller falder med flydende at bruge bolden tæt til begyndelsen af reed kontakter, hvilket resulterer i at åbne og lukke indsats for niveau kontrol eller retning (når den svæver nær reed-kontakten er tændt, forlader sluk)

Funktioner:

En float switch er en enhed, der bruges til at fornemme niveauet af væske i en beholder. Switch kan betjene en pumpe,

en indikator, en alarm eller en anden enhed.

Flydende niveau sensor ved hjælp af importerede skifte elementer, med let, arbejder princippet er simpelt,

pålidelig, billig funktioner.

Produkter kan bruges til drikkevand springvand, vandvarmere, sol, klimaanlæg, luftbefugtere, badeværelse udstyr,

salgsautomater, tanke, vand tårne, kemiske væske niveau kontrol, køkken udstyr, vandvarmere osv.

Dette er en mini niveauafbryder. Indeholder ikke kviksølv.

Specifikationer:

Kabel Længde: 37.5 cm

Antal Fordeling Spænding: 220V DC

Antal Skift-Spænding: 100 v DC

Maksimal Skift Strøm: 0,5 A

Max Belastning Nuværende: 1,0

Antal kontaktmodstand: 100 mΩ

Temp Rating: -10~+85°C

Installation: top eller bund monteret lodret

Brug medie: vand, olie, kemiske medium

Trykområde: 0.2 Kg

Pakken indeholder

1x Højre Vinkel niveauafbryder

BETALING:

1. Vi accepterer Alipay,PayPal,Western Union eller bankoverførsel, T/T her.

2. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

FORSENDELSE:

1. Vi sender til hele Verden, undtagen nogle counntries og APO/FPO.

2. Alle varer vil blive afsendt rettidigt efter betaling kontrol. Elementer vil ankomme i 30-60 dage.

Ankomsttidspunktet afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 60 dage.

3. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

4. Vær venlig IKKE at vælge Kina Post Almindelige Lille Pakke som shipping måde, hvis du ikke kan vente tålmodigt i shippin tid erklærede vi.

5. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

6. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. så køber, bør være ansvarlig for eventuel skat og told omkostninger. For eksempel, Laser Pointer er uacceptabelt i nogle lande. Derfor, vær venlig at dobbelt tjekke din lokale skikke, politik grundigt igennem før køb. Eller, vi vil IKKE være ansvarlig for nogen form for manglende levering relaterede destination told spørgsmål.

7.Fordi det produkt, prisen er forholdsvis lav, mindre end 5 dollars af produktet, logistikken i forbindelse med den økonomiske pakke, nogle lande undertiden forekomme tabte ting, men dette er ikke forårsaget af virksomheder og platforme, hvis du vælger andre logistik eller indkøb af 5 US-dollars over det produkt, der normalt ikke producerer tabt stykker. tak for din forståelse!

FEEDBACK & KONTAKTE OS:

1. Vi vil forlade POSITIVE TILBAGEMELDINGER efter modtagelse af betaling. Kontakt os, hvis du ikke er tilfreds med varen, efter at modtage det.

2. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores service specialister 24 Timer i Døgnet, 7 Dage om Ugen.

Vi vil svare dig inden for 1 arbejdsdag. Hvis du ikke modtager vores svar inden for 24 timer, bedes du venligst igen sende din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Seriøs Køber Kun! Vær sted byd kun hvis du er enig i alle de vilkår. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Saunaxperience.dk!

 • Certificering: CCC
 • Garanti: 12 Måneder
 • Model-Nummer: LS
 • Skifte Type: Trykafbryder
 • Farve: Hvid
 • Element Type: Skifter
 • Enhed Type: stykke
 • Pakke Vægt: 0.05kg (0.11lb.)
 • Pakke Størrelse: 11cm x 11cm x 2cm (4.33in x 4.33in x 0.79in)

Tags: Skift, Medium, Billige skifte, Høj Kvalitet medium.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Indledning: Denne pressostat primært anvendes i ventilations-og aircondition-systemer for overvågning af luft flow i luftkanaler, samt i filtre, klapper og fans. De er velegnede til luft-og også andre ikke-brændbare og ikke-aggressive gasser. Ansøgning: Dette skifte er i stand til at sanse lille ændring af trykket, og almindeligt anvendt til at styre røgen af belufter, til
kr111.29 kr95.70
Forbindelse
Beskrivelser: Bimetalliske Termostat KDT-200 med indstilling af temperatur på 70 grader Celsius, skal du kontakte belastning 16A/250V. Meget udbredt i Elextric Varmelegeme, Elektriske Strygejern, Ris Komfur, Brødrister, Fat fryer, Varme elektrisk lys, Ovn og så videre. Bemærk: spænding er AC 250V, venligst være opmærksom på at det at sørge for at dette element kan arbejde
kr19.30
Forbindelse
EMAIL:chrissny-ic.com SKYPE:mp34791 Velkommen til vores Butik Hvis du køber mere kvantitet, Bedes du kontakte os 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt,
kr26.66