Anmeldelser

Miiiia89 98
2018-01-05
5/5
good quality! as photo all
Rosecanada16
2018-01-19
4/5
lovely
Clankneo
2018-01-16
5/5
very beautiful

Nye ankomst: 10 pc ' er Guld Farve, lille stjerne Broderet programrettelser strygejern på cartoon Motiv Applique DIY broderi tilbehør

rating

SKU: s30966

Bemærk Venligst:

Hvis din ordre samlede beløb nåede USD 8.00 i min butik(blandet poster er acceptabelt).Vi vil ændre forsendelse fra Almindelige Lille Pakke til Kina Post, der er Registreret luftpost eller epacket Gratis.Tak!

Bemærk:

Størrelse :5.5*5,5 cm.

Venligst omhyggeligt sammenlignet og bekræftet

Hvis du har brug for et bestemt antal, kan du efterlade os en besked.

Fuld broderi , meget god kvalitet !!!!

På grund af computerens skærm og den faktiske optagelse lysstyrke og andre grunde,vil der være en vis farveforskel. Vi forsøger vores bedste for at undgå sådanne problemer,men disse problemer kan ikke undgå,at der er ikke problemer med kvaliteten, så vi ville ikke acceptere de dårlige feedbacks på grund af en lille farve fejl. I skal vide dette, før du køber det . Tak !

Hvis du har modtaget dit tilfreds med varen, bedes du give mig 100% perfekt 5 stjerner score for vores produkter og service. Jeg vil blive værdsat. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb eller anden grund, skal du kontakte os, før du forlader negativ feedback eller detaljeret bedømmelse . Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping her. Tak! Jeg mener, at god kommunikation kan løse alle problemerne og bringe os godt venskab.

Sørg for, at din shipping adresse og postnummer omhyggeligt, før du betaler. Vi forbeholder os retten til at opkræve forsendelsesomkostninger igen for returnerede varer ikke kan leveres på grund af forkert adresse. Vi har brug for 2-10 arbejdsdage for at forberede din ordre i henhold til vores mange ordrer hver dag.Forstå venligst, at forsinkelsen på grund af ferie. Vi kan ikke styre transport, da det er behandlet af 3rd party,men vi ville sende pakken ud på den allerførste øjeblik. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris, eller forsendelses omkostninger. Der afgifter er købers ansvar. Pls tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden budgivning eller køber. Told-gebyrer er normalt opkrævet af rederiet eller indsamles, når du vælger det emne op. Disse gebyrer er ikke yderligere forsendelsesomkostninger.

Hvis du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage (fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny. Hvis du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage. Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af, at du skifter mening. Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud. Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen. I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

 • Model-Nummer: Et tusind et hundrede og elleve tusind et hundrede og atten
 • Funktion: Håndlavet,Eco-Friendly
 • Stil: Stryg-På -
 • Technics: Broderet
 • Størrelse: 5.5*5.5cm
 • Farve: guld
 • Produkt Type: Patches
 • Pakke Vægt: 0.15kg (0.33lb.)
 • Enhed Type: masse (10 stk/masse)
 • Pakke Størrelse: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Tags: patch jern på, jern, patch strygejern, Billige patch jern på, Høj Kvalitet jern på, Kina patch strygejern Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
2.Måle Guide En perfekt-montering kjole starter med perfekt målinger. Før du bestiller et skræddersyet kjole fra DHgate.com vi vil kraftigt opfordre til at finde en lokal skrædder, der kan hjælpe dig med at måle præcist. Her viser vi dig, hvilke målinger, der er nødvendige, og hvordan korrekt at tage dem. Advarsel: at måle dig selv i hjemmet er vanskeligere end
kr674.30 kr613.62