Anmeldelser

Fierce 182
2017-11-03
5/5
Excellent time and product accuracy

37/ 40.5/ 43/46 /49/ 52/55mm +1+2+4+10 Tæt Op Filter kit MAKRO Tæt-Op til canon 1000D 650D 550D 600D 500D, 450D 350D 300D

rating

SKU: s30906

kære køber ven, når du har nogen spørgsmål, inden du betaler eller efter du har betalt ,

kontakt mig fri tid, vil jeg gøre mit bedste for på at løse det for dig ,

håber min store service vil give dig en god shopping oplevelse.

ved samme ,hvis du ønsker at få lavere bulk pris,,

husk venligst e-mail til mig ,vil jeg hjælpe grave

hav en dejlig dag!

Fuld Producent Garanti + 30 Dag Penge Tilbage Tilfredshedsgaranti. Vi håber, du vil købe med tillid!

Beskrivelse:

Hver kamera er en begrænsning af den mindste afstand for at skyde på billedet. Det betyder, på du ikke kan gå tættere på objektet mere end den afstand, der anbefales af producenten. Med tæt op linser, du kan komme tættere på dit objekt, uden egentlig at komme tættere på objektet, og du nyder den tættest mulige billede af dit valg.

C ompatible Med:

Kompatibel med alle filtre, der er 58 mm i diameter (For alle Sony, Canon, Nikon, Olympus, Pentax, Panasonic, Sigma, Tamron, Minolta, og anden manuel linse osv.

Røg Pakke Inkluderet:

Close-Up +1 Filter x1

Close-Up +4 Filter x1

Close-Up +10 Filter x1

Linse Filter Protector taske tilfælde x1

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især jeg feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.

Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til grave hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge på at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Hotel:

Linse hætter er primært designet til at forhindre, på uønskede diffust lys ind i objektivet ved at udvide og skygge

slutningen af linsen. Hertil kommer, på siden slutningen af linsen er udvidet, får du også den ekstra brava af nogle ekstra

beskyttelse mod utilsigtet virkning.

Lokale Fortalte & Afgifter

Hvis dit land ansvar for eventuelle fortalte eller afgifter, det er dit ansvar som borger til at betale for det. Vi vil ikke være ansvarlig, hvis dit land tilpasset afdeling tilbageholder din røg pakke.

Feedback

Hvis du er tilfreds med vores service, kan du klassificere de oplysninger om transaktionen (Detaljeret sælgerbedømmelser) på eBay med en "PERFEKT 5 er blevet bygget" og efterlade os en positiv feedback. Vores system vil give feedback automatisk, efter du betale for det.

tillad 12~24 timer for at få din e-mail svarede. Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare grave så hurtigt som muligt.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage på at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber jeg en halvering.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit udvalg-lave priser.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen jeg dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Saunaxperience.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

 • Item: Luk Op +1+2+4+10
 • Farve: Black
 • Mærke: KEFU
 • kvalitet: Høj
 • til kamera: for Canon, nikon, pentax, sony
 • Type: +1+2+4+10 Luk Op
 • Vægt: 0.25
 • Pakke: Ja
 • Kaliber: ≤49 mm, 52 mm, 55 mm, 46mm, 40,5 mm, 43 mm, 37mm
 • Skib : Gratis
 • Pakke Vægt: 0.1kg (0.22lb.)
 • Pakke Størrelse: 5cm x 10cm x 2cm (1.97in x 3.94in x 0.79in)
 • Enhed Type: stykke

Tags: linse slibning, linse brille, filter kamera linse, Billige linse slibning, Høj Kvalitet linse brille, Kina filter kamera linse Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Købere Vis Beskrivelse: - Rustfrit stål urkasse og se bandet gør uret mere holdbare. - Skelettet dial design afslører din mondæne synspunkt. - Med automatisk optræk mekanisk bevægelse giver dig mulighed for at bære uret når som helst. - Farve kan ikke vises så nøjagtigt som i det virkelige liv på grund af variationer mellem den computer, der overvåger og nacked
kr123.66
Forbindelse
TYRY.HU 50pc Silikone Baby Begyndervanskeligheder Perle 12mm Linse Abacus Pearl Perler DIY Perler Til en Halskæde Armbånd Smykker at Gøre Tygge Legetøj TYRY.HU ' s FAQ: Q: Hvad barn af smykker af silikone-produkter A: Bære tand-smykker, mens du ammer for at give dit barn noget at holde hænderne beskæftiget. Dette kan hjælpe babyer med at holde
kr226.42 kr33.96