Gratis forsendelse 25pcs 64-979 populære smykker tilbehør Dejlige Smykker! Antik Sølv-forgyldt sejlbåd Charms Vedhæng

rating

SKU: s30739

Beskrivelse

Materiale:

LEGERING

Størrelse:

Ca: vis på pic

konvertering : 1 tomme = 25,4 mm eller 1mm = 0.0393 tommer

Farve:

Se pic

Item No.

64-

bemærk

Hvis der ikke udpege farve forsendelse stokastisk farve

Opmærksomhed!!!!!Min.$10 blandet rækkefølge,min gode ven,hvis din blandet ordre er mindre end $10,skal du betale $1.99 for shipping gebyr

EUR 0.70-5.00 /taske

PS:jeg ved, smykker meget godt. Jeg har arbejdet i 10 år i smykker! Hvis du har brug for andre smykker,kan du give mig billedet, og jeg vil gøre et godt stykke arbejde! Håber everythings går godt! Mere produkt på vores hjemmeside www.ywhytrade.cn

PAKKER

Vi er meget omhyggelige i pakning af alle detaljer for at sikre en sikker overførsel til dig .Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren. På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid.

FORSENDELSE

Opmærksomhed! vi er internationale sælger fra Kinas fastland. VÆR TÅLMODIG! Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering. Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, bedes du kontakte os. vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.

Transportøren Navn

Estimeret transittid

Tracking Service

DHL

About5-10 dage

www.dhl.com

UPS

Om 5-10 dage

www.ups.com

EMS

Om 5-10 dage

www.ems.com

Kina Post Luft

Om 15-25 dage

www.intmail.183.com

HKPOST

Om 15-20 dage

www.hongkongpost.com

Hvis du har brug for en gunstig pris for hurtig levering, velkommen til at kontakte os.

BEMÆRK: Køber er ansvarlig for de afgifter ,told og eventuelle andre afgifter, under forsendelse ! Alle elementer skal sendes til Saunaxperience.dk verificeret adressen.

FORM AF SALG

Hvis du ikke er tilfreds med den vare nogen grund, det kan være tilbage i den oprindelige tilstand inden for en uge efter modtagelsen. vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen. Men den køber skal betale retur fragt.

FEEDBACK

Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service. Det tager kun 1 minut. Tak! :) Hvis du erikke tilfreds med produkt og service,bedes du venligst kontakte os inden de forlader enhver negotive og neutralfeedback. Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig. Tak! :)

OM OS

Vores Fabrik ligger i Yiwu, Zhejiang, der er kendt som "Commodity Paradis for Shoppere".

I øjeblikket,Udfra en forretningsfilosofi af "kunden først, gå videre" og princippet om "customer first", vi giver vores kunder med service af høj kvalitet.

Overlegen Kvalitet og Rimelige Priser, er vores primære fordele, at gøre vores produkter mere konkurrencedygtige på det internationale marked.

 • Charms Type: Nøgle
 • Model-Nummer: 64-
 • Metaller Type: Zink Legering
 • Element Type: Charms
 • Materiale: Metal
 • Bøde eller Mode: Mode
 • Stil: Classic
 • Pakke Vægt: 0.1kg (0.22lb.)
 • Pakke Størrelse: 12cm x 16cm x 2cm (4.72in x 6.30in x 0.79in)
 • Enhed Type: masse (25 stykker/masse)

Tags: vedhæng, båd charme, sejl båd charme, Billige vedhæng, Høj Kvalitet båd charme, Kina sejl båd charme Leverandører.

 • facebok
 • twitter
 • linkedin
 • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Kære, Godt Nytår.Vi vil suspendere overførsler i løbet af Foråret Festival(8 Feb 23 Feb)og genoptage forsendelse fra 24 Feb .Tak for dit forstå.
kr6.12 kr5.82
Forbindelse
Navn: DIY vedhæng Farve: Som vist Størrelse:Som vist Materiale:Legering Pris for 10stk Hvis du har brug for andre Emalje Vedhæng ,bedes du købe her Vælg farve nedenfor Forsendelse Elementer vil blive sendt til din adresse. Sørg venligst for, at din adresse er korrekt. Forsendelse omkostninger inkluderer
kr18.00