LODFIBER for Intel E10G42BTDA Server Adapter X520-DA2 10Gbps PCI Express 2.0 x8 2 x SFP+

rating

SKU: s1134

Inter Ethernet Konvergerede Netværk Adapter X520

Dobbelt - og Enkelt-Port 10 Gigabit SFP+ Ethernet Integrerede netværkskort Giver den Ultimative Fleksibilitet og Skalerbarhed i Virtuelle og Unified Storage-Miljøer

Intel ' s familie af adaptere, Intel Ethernet-Konvergerede Netværk Adapter X520 med SFP+ - forbindelse, er de mest fleksible og skalerbare Ethernet-adaptere til nutidens krævende data center miljøer. Datacenter netværk er ved at blive skubbet til deres grænser. Den eskalerende installationer af servere med multi-core processorer og krævende applikationer såsom High Performance Computing (HPC), database klynger, og video-on-demand er nødt til 10 Gbps forbindelser - Kunder kræver fleksible og skalerbare i/O-løsninger til at opfylde de strenge krav, der kører mission-kritiske applikationer i virtualiserede og unified storage-miljøer.

Drevet af Intel ' s tredje generation 10 GbE netværk controller, Intel Ethernet-82599 10 Gigabit Ethernet-Controller, X520 adapter familiens adresser de krævende behov for den næste generations datacenter ved at give uovertruffen funktioner til visualisering, fleksibilitet til LAN-og SAN-netværk, og gennemprøvet, pålidelig ydelse.

Bedste Valg for Visualisering

Den eksplosive vækst i visualisering er, der fører til et stigende behov for netværkets ydeevne. Med flere Virtuelle Maskiner (Fos), der kører på hver multi-core server, netværk trafik er steget dramatisk, med hver VM for konkurrerende tilgængelig i/O-båndbredde. Intel ' s familie af Intel Ethernet-Konvergerede Netværk Adapter X520 adresser netværk flaskehalse i virtuelle miljøer. Disse adaptere giver netværk-intensive applikationer for at opnå resultater, der forventes af et virtualiseret miljø.

Intel Ethernet-X520 familie af adaptere giver den bedste netværksydeevne til rådighed i branchen, uanset om den fysiske port, der er konfigureret på en emulering tilstand ved hjælp af den virtuelle switch i VMM (Virtual Machine Monitor), eller er der direkte kan henføres til en virtuel maskine. I den emuleringsindstilling, Intel ' s I/O-teknologi. Virtual Machine Device queues (VMDq) optimerer justeringen af netværkets ydeevne ved at skubbe data sortering og kopiering af software fra Virtual Switch i VMM til Intel Ethernet-82599 10 Gigabit-Controller. Denne konfiguration er bedst egnet til en lang række af VMs kører standard applikationer, der har begrænset båndbredde og latency krav.

Til mission-kritiske applikationer, hvor| dedikeret I/O er påkrævet for maksimalt netværk ydelse, brugerne kan tildele en dedikeret virtuel port-adapter til et VM. Brug af PCI-SIG SR-IOV kapacitet på en Intel Ethernet-X520 adapter giver direkte VM-tilslutning og beskyttelse af data på tværs af VMs. SR-IOV teknologi giver de data til at omgå software virtual switch og giver near-native performance. Det tildeler enten fysisk eller virtuelt I/O-porte til de enkelte VMs direkte. Denne teknologi er bedst egnet til applikationer, der kræver det højeste I/O-overførselshastighed og laveste latency ydeevne, såsom database, opbevaring, finansielle og andre applikationer.

PCI-SIG SR-IOV er en mekanisme for enheder til at reklamere for deres evne til at være direkte kan henføres til flere virtuelle maskiner. SR-IOV muliggør opdeling af et PCI Express* (PCIe) funktion i mange virtuelle grænseflader til formål at dele de ressourcer, der er af en PCIe-enhed i et virtuelt miljø kan Disse virtuelle grænseflader er kaldet Virtuelle Funktioner. Hver virtuel funktion kan støtte en enestående og særskilte data sti til 1/0-relaterede funktioner inden for PCIe-hierarki. Brug af SR-IOV med en netværksenhed, for eksempel, kan båndbredden for en enkelt port (funktion) til at blive opdelt i mindre dele, der kan henføres til specifikke Fos, eller gæsterne, via en standard interface.

Samlet Netværk og Storage

Familien af Intel Ethernet-X520 adaptere sænker dit datacenter samlede omkostninger ved ejerskab (TCO) ved at give mulighed for at route LAN-og SAN-trafik i løbet af et enkelt stof.

Understøttelse for Fibre Channel over Ethernet (FCoE)

FCoE indkapsler Fiber Channel rammer i forhold til standard Ethernet netværk, således Fiber Channel til at drage fordel af 10 GbE-netværk og samtidig bevare sin oprindelige protokol. Den X5Z0 adaptere tilbyder FCoE hardware acceleration til at give resultater svarende til FC hba ' er. De adaptere understøtter Data Center Bridging, også kendt som Konvergerede Enhanced Ethernet (CEE), som giver kunderne mulighed for at konfigurere trafik klasser og prioriteter til at levere en tabsfri Ethernet-stof. En Intel Ethernet-Konvergerede Netværk Adapter X5Z0 reducerer TCO ved at fjerne overflødige stoffer og sparer udgifter til dyre FC hba ' er og FC switch-porte.

Støtte til iSCSI

De adaptere give fuld støtte for bevist indfødte OS og VMM iSCSI-initiatorer, samt iSCSI boot. Historisk set, CRC3ZC beregning har forringet systemets ydeevne, men nu med CRC instruktion, der følger med den nyeste Intel Xeon-processorer, CRC-validering er muligt, med minimal indflydelse på netværkets hastighed, samtidig med at levere overlegen data integritet.

Intel Ethernet-familie af X520 adaptere gør det hele: 10 Gigabit LAN, FCoE, og iSCSI; virkelig at levere på løftet om fælles netværk.

Pålidelig Ydelse

Familien af X5Z0 adaptere, indeholder en række avancerede funktioner, som gør det muligt at levere branchens førende ydeevne og pålidelighed.

Sikkerhed Optimeringer

De adaptere understøtter IPsec-aflastning for Microsofts* Network Access Protection (NAP), Active Directory,* og fremtidige sikkerhed funktioner i Windows 7*. En X5Z0 adapter gør det muligt for kunderne at køre et sikkert netværk, uden at gå på kompromis med ydeevnen.

  • Mærke: LODFIBER
  • Model-Nummer: E10G42BTDA
  • Pakke Vægt: 0.6kg (1.32lb.)
  • Pakke Størrelse: 25cm x 16cm x 4cm (9.84in x 6.30in x 1.57in)
  • Enhed Type: stykke

Tags: intel sfp, sfp-adapter, Billige intel sfp, Høj Kvalitet sfp-adapter.

  • facebok
  • twitter
  • linkedin
  • youtube

Relaterede varer

Forbindelse
Gratis Forsendelse SC Mand til LC Kvindelige Fiberoptiske Adapter SC-LC Hybrid Optisk Adaptor Dette LC(Kvindelige) til SC(Mandlige) type fiberoptiske hybrid-adapter er en reguleret type fiber-indbygget adapter stik, der udsættes for driften af splejsning og kobling mellem fiber optik. Funktion: Kan genbruges op til 1000 gange Høj præcision og god
kr67.93
Forbindelse
Oversigt: Tovejs 10/100M adaptive Ethernet fiber optiske transceivere , ved hjælp af den nyeste AMERIKANSKE KENDIN chip, høj kvalitet, single-fiber tovejs optiske transceiver modul ( helt nye producenter ) , stabil ydelse og fremragende kvalitet. For telekommunikation , radio / tv, bredbånd fiberoptiske netværk data trafik og behovet for at forbedre ydeevne, høj pålidelighed
kr606.25 kr575.94
Forbindelse
SKL-6C fiber skærekniv er en koreansk teknologi, der er udviklet til en kold og kan opfylde hot-melt multi-purpose optisk fiber laserskærer, produktet bruger en 16-point kniv, længere levetid, er udstyret med tredobbelt passer Læder line, hestehale og bare fiber, automatisk tilbage kniv dias, skal du blot sætte den fiber dækslet på forsiden og derefter tryk for at være i
kr692.86 kr658.22